Hoe werkt Munched?

Munched is een verzamelplatform waarop iedere eetgelegenheid zijn werkwijze met betrekking tot diverse voedseluitdagingen kan delen. Niet alleen eetgelegenheden kunnen zich gratis aanmelden voor een vermelding op Munched, maar ook jijzelf kunt locaties aan ons doorgeven via de voeg toe pagina.

19+ 
Allergieën en Dieetwensen

Wij weten zeker dat jouw allergie of dieetwens er ook bij staat

Stap 1 Jouw wensen

Jouw voedseluitdaging moet geen belemmering zijn om uit eten te kunnen gaan. Dit is wat bij Munched centraal staat. Wij garanderen dat er een optie is die rekening houdt met jouw wensen.

Stap 2 Zoeken

Door middel van diverse zoekmogelijkheden kun je gericht zoeken op jouw wensen. Zoek op provincie, regio of stad en binnen no-time zie je al het aanbod. De voedseluitdagingen zijn via een iconenfilter eenvoudig te bedienen en tonen alle eetgelegenheden die rekening houden met jouw selecties. Druk vervolgens op een locatie in het overzicht om hier meer informatie over te zien.

+750
Eetgelegenheden

Die rekening houden met jouw allergieën of dieetwensen!

Restaurants onder de aandacht

Geef een
review

Jouw ervaring is van onschatbare waarde voor de community

Stap 3 Smakelijk eten!

Het perfecte restaurant gevonden? Reserveer eenvoudig en snel een tafel voor de gewenste datum en tijd! Wij brengen het restaurant op de hoogte en de voorpret kan beginnen. Laat je achteraf even weten hoe het bezoek is geweest? Zowel de Munched community als wijzelf zijn reuze benieuwd naar je ervaring.

Beoordelingen

Binnenkort kun je van jouw favoriete restaurants de beoordelingen lezen!

Stap 4 Community 🙂

Beoordelingen van restaurants, lekkere recepten, weetjes en nog veel meer. Munched is meer dan een verzamelplatform voor restaurants. Het is de plek waar je gezamenlijk met al je vragen terecht kunt en informatie kan inwinnen over interessante onderwerpen. Iedere stem telt en wordt gehoord. Ben jij al gratis lid?

Join the
Club!

Kom in contact met jouw community!

Community Posts

13 nieuwe restaurants geopend deze zomer

Na de enorme klap die de horeca heeft gehad na het Coronavirus, begint de horeca weer flink uit te breiden. Sinds deze week mag Noord-Brabant 13 nieuwe restaurants welkom heten in de provincie. Munched maakte een verwachting van de restaurants.

Lees verder

13 nieuwe restaurants geopend deze zomer

Na de enorme klap die de horeca heeft gehad na het Coronavirus, begint de horeca weer flink ui te breiden. Sinds deze week mag Noord-Brabant 13 nieuwe restaurants welkom heten in de provincie. Munched maakte een verwachting van de restaurants.

Lees verder

Bekijk meer berichten

Heb jij al honger?