Zorgeloos dineren

Bij Munched geloven we dat jouw etentje niet belemmerd moet zijn vanwege een allergie, dieetwens of toegankelijkheid. Wij duiken in het diepe, beklimmen de bergen, en zwerven door de jungle, om zeker te weten dat jij onbezorgd (uit) eten kunt met een voedseluitdaging.

Ontdek Munched

Restaurants onder de aandacht

Informatie over Munched

Hoe zijn we begonnen

Het platform en idee Munched is in 2019 bedacht. De founders van Munched hadden het idee om een online platform te ontwikkelen voor mensen die graag uit eten willen, maar een speciale voedselwens hebben. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een speciale voedselwens niet overal even gemakkelijk kunnen eten. Munched vindt dat dit anders moet. Na het schrijven van een marketingcommunicatieplan is er gebleken dat er veel vraag is naar een platform waarbij je gemakkelijk kan zien waar je uit eten kan als je een speciale voedselwens hebt.

 

De oorsprong van de naam is gebaseerd op de Engelse vertaling van ‘peuzelen’. Wanneer we de woorden; peuzelen, knabbelen, smakkend eten, knauwen, etc. vertalen naar het Engels, komen we op het Engelse woord ‘munch’ uit. Door ‘ed’ toe te voegen aan deze vertalen, zorgen we ervoor dat de naam van het online platform lekker in de mond ligt. Wij bij Munched geloven dat je etentje niet belemmerd moet zijn vanwege een allergie of dieetwens.

Waarvoor is Munched

De missie van Munched is om je te laten zien dat er vele mogelijkheden zijn om zorgeloos uit eten te gaan met een specifieke voedselallergie of voedselwens. Ons platform zorgt ervoor dat jij de juiste match vindt. Door een divers aanbod aan restaurants, reviews van voorgaande gasten en gebruiksvriendelijke filters, ben jij altijd in staat om een restaurant te vinden dat past bij je behoefte. Het is dus onze missie om: “Een gezond, veilig en smakelijk diner voor iedereen te verzorgen!”.

 

Wij geven extra aandacht aan je wensen en zorgen ervoor dat men dit in de restaurants ook met begrip en aandacht verzorgt. Wij streven naar een divers aanbod van aangesloten restaurants, maar onze ontdekkingsreis gaat ook verder dan dat. Wij willen niet zomaar restaurants, wij willen ervoor zorgen dat ieder restaurant in Nederland een allergievriendelijk restaurant wordt. Op onze eigen creatieve manier vinden wij onze weg in deze strijd. Jouw wensen staan bij ons op nummer 1, maar wij willen het ook goed doen voor de aangesloten restaurants. Samen vinden we oplossingen.