WIN: een gratis diner voor 2 personen t.w.v. €150! 🎉

Een gratis diner (of lunch) voor 2 personen, compleet verzorgd door Munched, dat verdien jij! Om te vieren dat Munched onlangs is gelanceerd verzorgen wij deze prijs voor één van de gelukkige winnaars. Om mee te doen met de win actie laat je hieronder je naam en emailadres achter zodat wij je kunnen bereiken indien jij de winnaar bent. Alvast eet smakelijk! 🍴

Jordi, Saar en 30+ anderen gingen je al voor

Meer kans maken om te winnen?

Volg onze social media kanalen en vergroot je winkans. Tevens blijf je dan altijd op de hoogte van de leukste recepten, weetjes en andere Munched items!

 

Actievoorwaarden

Om mee te doen aan de actie “WIN: een gratis diner voor 2 personen!” dien je via bovenstaand formulier je naam en emailadres in te vullen. Uit alle inzendingen zal Munched een emailadres selecteren als winnaar van deze actie. Per mail zal contact opgenomen worden met de winnaar van de actie. Hij of zij heeft de keuze uit een compleet verzorgd(e) lunch of diner bij één van een serie restaurants geselecteerd door Munched. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Prijzen worden alleen uitgekeerd aan deelnemers die volledige en juiste persoonsgegevens achterlaten. Indien Munched niet over de juiste of volledige gegevens beschikt, vervalt het recht op de prijs. Indien een deelnemer per email niet bereikbaar is, vervalt het recht op de prijs. In dit geval behoudt Munched zich het recht voor een andere deelnemer aan de actie middels trekking tot winnaar aan te wijzen.