Munched brengt restaurants en gasten met een voedseluitdaging bij elkaar

Breng gratis jouw restaurant onder de aandacht op het snelstgroeiende online platform voor mensen met een voedselallergie, intolerantie of dieetwens.

Laten we samenwerken

Verwelkom gasten met een voedseluitdaging

Steeds meer gasten hebben een allergie, intolerantie of (dieet)wens waarmee zij rekening houden tijdens een etentje buitenshuis. Is jouw restaurant flexibel en zodanig ingericht om hierop in te springen? Samen met Munched breng jij jouw restaurant onder de aandacht.

Verzorg een onbezorgde beleving

Kruisbesmetting, gescheiden werkbanken, flexibele gerechten en vooral, een duidelijke menukaart. Een paar handelingen die zeer gewaardeerd worden (soms zelfs noodzakelijk zijn) door de gasten. Munched is er om jou als restaurateur te ondersteunen en te voorzien van de benodigde kennis en tools om elke voedseluitdaging aan te kunnen.

Groei binnen de community

Consistentie en kwaliteit zijn voor de gasten van hoog belang, vooral met een voedseluitdaging. Kom je hierin tegemoet dan zal jouw restaurant binnen de community een uitblinker worden waar nog lang over gesproken wordt. 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Tijdelijk gratis Munched Advanced uitproberen?

Om iedereen vrijblijvend kennis te laten maken met Munched en gezien de omstandigen in de horeca momenteel bieden wij tijdelijk Munched Advanced gratis aan voor onbepaalde tijd. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Munched voor jouw restaurant, ben jij klaar om het uit te proberen?

Munched Menukaart

Een duidelijke menukaart waarbij direct te zien is voor welke voedseluitdaging een gerecht geschikt is/gemaakt kan worden. Dit is voor de community zeer waardevol en is de eerste stap naar een reservering. Maak eenvoudig voedseluitdaging-vriendelijke menukaarten aan vanuit je dashboard en ontzorg de gasten tijdens hun zoektocht naar een etentje.

 

Voeg zoveel mogelijk menukaarten en gerechten toe als je zelf wilt. Hulp nodig bij het invullen van de menukaarten of direct alles uitbesteden? Het supportteam van Munched staat je met alle plezier kosteloos bij!

Ontvang & beheer reserveringen

Munched is meer dan een verzamelwebsites van restaurants. Munched is een extra (online) kanaal waarbij het mogelijk is om reserveringen te ontvangen. Gewoon simpel en snel via het dashboard regelen hoeveel tafels jij beschikbaar stelt via Munched. Binnen enkele minuten is jouw restaurantpagina klaar voor het ontvangen van (nieuwe) klanten.

 

Maak je al gebruik van een ander reserveringssysteem? Geen probleem! Munched is er niet op uit om alles voor zichzelf te houden, vandaar dat reserveringen ontvangen via andere partijen waar je mee samenwerkt gewoon mogelijk blijft. Ben jij toe aan extra (nieuwe) klanten?

Persoonlijke accountmanager

Claim tenminste één restaurantpagina en krijg automatisch een persoonlijke accountmanager toegewezen die ondersteunt bij het inrichten en compleet maken van het Munched Dashboard

E-mail- & chatsupport

Voor vragen buiten de accountmanager om zijn er een aantal mogelijkheden om tot een antwoord te komen. Stuur een ticket of chat direct met een Munched supportmedewerker om samen tot de oplossing te komen.

Kortingsacties voor klanten

Iets te vieren of gewoon een leuke actie? Stel eenvoudig en snel een korting in waarvoor gereserveerd kan worden en breng je restaurant hiermee onder aandacht.

Klaar om jouw restaurant onder de aandacht te brengen?

Laat je gegevens achter en wij zorgen dat onze persoonlijke accountmanager contact met je opneemt.

Laten we samenwerken

Liever direct je restaurant toevoegen?

Maak een gratis profiel aan en volg een paar simpele stappen om je restaurant te vermelden.