Zorgeloos dineren in Eindhoven

Uit eten met een allergie, intolerantie of (di)eetwens moet eenvoudig zijn. Munched ontzorgt jou in de zoektocht en toont restaurants die voldoen aan jouw wensen. Ontdek nu direct welke restaurants in Eindhoven rekening houden met jouw voedseluitdaging.

Allergenen en dieetwensen
Reserveren
Maaltijden
Dit filter is binnenkort beschikbaar
Prijsklasse per persoon
Dit filter is binnenkort beschikbaar
Cuisine
Locatie
Toegankelijkheid
Dit filter is binnenkort beschikbaar

Voordelen van Munched

Munched Menukaart

Een duidelijke menukaart waarbij direct te zien is voor welke voedseluitdaging een gerecht geschikt is/gemaakt kan worden. Weet voorafgaand je bezoek aan een restaurant al wat je wel en niet kunt eten en beleef daardoor een onbezorgd diner buitenshuis.

Direct reserveren bij restaurants

Het perfecte restaurant gevonden? Reserveer dan eenvoudig en snel een tafel vanaf de restaurantpagina. Per mail ontvang je een bevestiging van het restaurant wanneer zij jouw tafel gereed gaan maken. Zie je geen reserveerknop staan? Dan heeft het restaurant deze optie helaas (nog) niet geactiveerd.

Deel je ervaring met de community

Voor (toekomstige) gasten is het van belang om zorgeloos te kunnen dineren. Jouw ervaring is daarom van onschatbare waarde! Na jouw bezoek ontvang je per e-mail een uitnodiging voor het delen van jouw ervaring. Binnen enkele minuten heb jij jouw stem laten horen aan de Munched community.

Word gratis lid van de Munched community

Als websitebezoeker kun je onbeperkt gebruik maken van het Munched platform, maar hier houdt Munched niet op. Als lid van de community blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, lekkere recepten, exclusieve leden content en nog veel meer dingen die Munched te bieden heeft. Benieuwd? Word dan gratis lid van de community.